Hyaluron Vitality Therapy(90 /105 minuten)


Uitzonderlijke huidverzorging door pure Hyaluron! Doordat de Hyaluron wordt ingemasseerd door middel van een bindweefselmassage is deze behandeling ook zeer geschikt om huidveroudering tegen te gaan.

Uiteraard starten we weer met het welkomstritueel(de geurreis en een massage van hals, nek en schouders), dubbele reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, hyaluronconcentraat & bindweefselmassage, drukpuntmassage decolleté en gelaat, serum, dag- of nachtverzorging en eindritueel met kruidenthee.


€ 89,00/€ 99,00

Say goodbye to wrinkles(60/90 minuten)

EEN SUPERIEURE RESULTAATGERICHTE FRUITZUURBEHANDELING.

Vertoont je huid fijne lijntjes, rimpeltjes of vlekjes? Met de Say Goodbye to Wrinkles fruitzuurbehandeling zie je prachtige huidverbetering met een stralend resultaat.


Reinigingdieptereiniging, ampul, liftende bindweefselmassage, fruitzuurpeeling, botuline masker, serum, oogverzorging, 24-uurs crème. 


De toevoeging van de 90 minuten behandeling bevat extra focus op de ogen en decolleté. De bindweefselmassage wordt uitgebreid naar het decolleté gedeelte en het bevat een botuline masker gespecialiseerd rondom de ogen. 


€ 79,50/€119,50


KUUR: 6 BEHANDELINGEN 

€ 475,00(60 minuten) 

€ 695,00(90 minuten)

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen. Tijdens deze kuurbehandeling wordt er 12 weken lang één keer per 2 weken een fruitzuurpeeling en bindweefselmassage uitgevoerd. Dit is dus de perfecte kuurbehandeling voor huidverbetering en huidverjonging! Deze kuurbehandeling is inclusief een GRATIS Sunshield t.w.v. € 40,80. Zo kun je je huid beschermen met de zonbescherming van Cenzaa.