RYJVK

Ervaar de aarde in haar puurste vorm

*Minerals

*Anti-oxidants

*Vitamins

*Botanical Extracts

7 prachtige producten om je beautyroutine mee te verrijken

*Thermal Cleansing foam

*Mineral Hydra Mist

*Vitamine C Oil Elixir

*Enzyme Powder

*Wrinkle Resist Eye mask

*Power Teatox(NEW)

*Home Perfume(NEW)

Droom weg tijdens een van de verrassende

gezichtsbehandelingen

*RYJVK Treatment 60 min

*RYJVK Treatment 90 min

Ook mogelijk met een upgrade: de Daily Essential Kit. 3 try out producten in een prachtig velvet rood tasje verpakt.

*Thermal Cleansing Foam

*Mineral Hydra Mist

*Vitamine C Oil Elixir

Daily Essential Kit

RYJVK Mineral Journey (60 minuten) € 65,50

Inclusief upgrade: Daily Essential kit(t.w.v. € 37,95) € 90,50

Even wegdromen naar een mysterieuze bestemming? Laat je meevoeren op een exclusieve droomreis naar de mysterieuze wereld van ijs en weldaad.

In deze behandeling komen alle 5 RYJVK gelaatsproducten aan bod. De exclusieve enzympeeling zorgt voor een jonger uitziende huid. Mineralen, maar ook fruitenzymen zoals ananas en papaya zorgen ervoor dat dode huidcellen op een milde maar effectieve wijze worden verwijderd. Verbetert de huidteint en zorgt voor een schitterende glow. Ook het Wrinkle Resist Eye Mask wordt tijdens deze behandeling ingezet voor een verfrissende oogopslag.

In deze behandeling ervaar je de Cryo Oil Massage, een innovatieve en verkoelende massagetechniek door middel van speciale Cryo Sticks. Jouw huid straalt als nooit tevoren!

RYJVK Allure of the Lagoon Treatment (90 minuten) € 95,50

Inclusief upgrade: Daily Essential kit(t.w.v. € 37,95) € 120,50

Experience the Allure of the Lagoon: ervaar een intensieve behandeling waar optimale ontspanning en huidverbetering samenkomen. Tijdens deze behandeling komen alle 5 RYJVK gelaatsproducten aan bod.

Tijdens de Allure of the Lagoon massage die geïnspireerd is op eeuwenoude beautyrituelen uit Ijsland ontstress je volledig en krijg je energie. Ook tijdens deze behandeling ontbreken de Cryo Sticks niet. Dankzij de afwisseling van warmte en kou wordt deze behandeling een waanzinnige ervaring. Het symboliseert op een geweldige manier de warme thermaalbaden en de ijzige kou die Ijsland kent.

Nog een extra aanvulling is de Contouring Treatment. Een intensief masker boordevol fruitzuren en krachtige anti-oxidanten zorgt voor egaliteit, een stralende en gladde huid.