De Wannabe a VIP treatment(60 minuten)

Eenmalig te boeken door iedere bestaande of nieuwe klant; de Wannabe a VIP treatment inclusief Discovery Kit met 7 mini producten twv € 99,00. De ideale kennismaking met Cenzaa.

Door middel van een heerlijke behandeling van 60 minuten wordt uw huid heerlijk verzorgd met de producten die u onder andere ook in de Discovery Kit terug zult vinden. Uiteraard mag hierbij de drukpuntmassage en de nek-schoudermassage als welkomstritueel niet ontbreken.

Bij gebruik van de producten uit de kit verzorgt u ook zelf uw huid optimaal en behaalt u de mooiste resultaten. Door de uitgebreide huidanalyse tijdens de behandeling weet ik precies welke kit geschikt is voor uw huid!

€ 109,00

Impressions behandeling(75 minuten)

Een unieke behandeling waar Wellness en Huidverbetering hand in hand gaan. Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! Ontspannende behandeling met welkomstritueel en geurreis, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, speciale hoofdhuidmassage, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtverzorging.

€ 74,50

Duo behandeling(120 minuten)

Kom je samen met je vriendin, moeder, dochter, buurvrouw, schoonmoeder of schoondochter genieten van een heerlijke behandeling? Boek dan deze zorgvuldig samengestelde duo behandeling waarbij je elk een gezichtsbehandeling ondergaat van 60 minuten en de rest van de tijd wordt gevuld met een heerlijk voetenbad, een handpakking, een 

mini-manicure en natuurlijk worden jullie voorzien van koffie/thee met wat lekkers.

€ 169,50